Ovver uns

Groot Logo RouteWenters
Kernweerde Route Wenters
Passie

Wi-j streeft naor succes deur unze passie!

kennis

Wi-j bunt deskundeg en wodt steureg slimmer!

Ovver uns

Wenterswiek bödt völle recreatiemöggelekheden. Recreatie en toerisme bunt ‘n heel belangriek onderdeel. De kampeersector zorgt derveur dat der noo sjaorleks 800.000 ovvernachtingen wodt eboekt. De ambitie van de gemeente is greujen naor de 1 miljoen. Deur de oetbraak van Corona bu’w allemaol arg beparkt eraakt in ‘t ondernemmen van activiteiten. Daorumme bu’w op zeuk egaone naor een Corona proof activiteit veur jong en old den ok nog ens ‘n mooi beeld gef van uns mooie Wenterswiek. Unzen E-chopper is ne mooien oetkomst. Dissen geruuslozen scooter hölt zo de 25 km/h en is arg eenvoudeg te bedenen. Gao zelf op ontdekkingsreize of selecteer van te veurn oewe favoriete plaetskes dee’j wilt bezeuken en unze routes leidt oe der hen. Zo is Route Wenters ontstaon. Route Wenters is ‘n onderdeel van Home & Family en is op-ericht in meert 2020.
Betrouwbaorheid

Wi-j bunt betrouwbaor!

Onderscheid

Wi-j blinkt oet deur uniek te wezzen!

Wat de Leu van onzen bedrief vindt

Doe eens gek dachten we. Even als vrijdagmiddagborrel rond toeren op de E-chopper! Erg leuk om keer mee te maken. Goed geregeld en een leuke route gereden. Wij komen hier nog wel vaker.

R. Grevers

Dit is fantastisch om te doen samen met je teamgenoten, verschillende routes, en dat voor een leuk prijsje. Je komt onderweg langs verschillende restaurants waar je gezellig wat kan drinken met je teamgenoten.  Het is zeker een aanrader. Ik zou zeker hier voor kiezen ????

D. Roerdink

In de twee weken dat wij op de camping in Winterswijk stonden hebben wij twee keer de E-choppers gehuurd! Het voordeel is dat er verschillende routes aangeboden worden, zodat je echt alles van Winterswijk kan zien. We hebben genoten van de prachtige omgeving. De E-choppers zijn makkelijk te bedienen en dus erg gebruiksvriendelijk.

I. van Doorn

Es ist eine sehr angenehme strecke zu fahren, der service war auch perfekt. Wir haben einen guten eindruck von Winterswijk bekommen. Bis zum nächsten mal.

v