Over ons

Groot Logo RouteWenters
Wat kan je van ons verwachten
Passie

Wij streven naar succes door onze passie!

kennis

Wij zijn deskundig en worden steeds slimmer!

Over ons

Winterswijk biedt vele recreatiemogelijkheden. Recreatie en toerisme zijn een erg belangrijk onderdeel van de gemeente Winterswijk. De kampeersector zorgt ervoor dat er nu jaarlijks 800.000 overnachtingen worden geboekt. De ambitie van de gemeente is groeien naar de 1 miljoen.

Door de uitbraak van Corona zijn we allemaal erg beperkt geraakt in het ondernemen van activiteiten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een Corona-proof activiteit voor jong en oud die ook nog eens een mooi beeld geeft van ons mooie Winterswijk.

Onze E-chopper is een mooie uitkomst. Deze geruisloze scooter haalt met gemak de 25 km/h en is erg eenvoudig te bedienen. Ga zelf op ontdekkingsreis of selecteer van te voren jouw favoriete plekken die je wilt bezoeken en onze routes leiden je er naar toe.

Zo is Route Wenters ontstaan. Route Wenters is een onderdeel van Home & Family en is opgericht in maart 2020.
Betrouwbaarheid

Wij zijn betrouwbaar!

Onderscheid

Wij blinken uit door uniek te zijn!

Volg ons op onze sociale media kanalen!

Google reviews

Route Wenters IconRoute Wenters

Stationsstraat 33, Winterswijk

4,9 210 reviews

 • Avatar Jessica Derksen ★★★★★ een week geleden
  Hadden vouchers via social deal. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en je kan hun alles vragen. Handige navigatie met een route die tevens heel leuk en bij ons soms avontuurlijk was, op de onverharde paden maar dit maakte het ook heel … More leuk 🙂 Verder staan ze altijd voor je klaar als er iets is of als je vragen hebt. Al met al een echte aanrader! Wij deden de 3 uurs route.
 • Avatar Familie Veldboom ★★★★★ 2 weken geleden
  Vanmiddag met ons zessen op de e choppers op stap geweest. 1 met kinderzitje en dat werkte perfect! Erg leuke route. Onderweg kop koffie met gebak. Genoten en voor herhaling vatbaar!!
 • Avatar Marion van der Sluis ★★★★★ 2 maanden geleden
  Geen idee waar we terecht zouden komen, geboekt omdat het ons wel eens leuk leek. Verrast door de mooie omgeving maar.ook door de vriendelijke ontvangst door de medewerker van Route Wenters.
  Goede choppers, een goed geadviseerde route.
  … More Kortom: een leuke middag beleefd door het Winterswijkse landschap! Een aanrader!!
 • Avatar Lieve Harold ★★★★★ 4 maanden geleden
  Zoals afgesproken waren de heren van Route Wenters op tijd bij ons in Haaksbergen. Met een door ons zelf gemaakte route zijn we in twee uren tijd onder ander door het Buurseveen en Haaksbergerveen gereden, Route Wenters bood eerder aan … More om een route voor ons te maken maar wij hadden deze route al gereed. Erg leuk om op zo'n E-Chopper te rijden. Onze groep van 15 personen, van 18 tot 66 jaar, ervaren en onervaren rijders, hebben allen enorm genoten.
 • Avatar Nathalie D ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben een hele leuke dag gehad met de E-choppers. De route was erg mooi en ook de kinderen, die achter op de scooter zaten, vonden het erg leuk. Prima service en ook fijn dat we de scooters wat eerder op mochten komen halen.
 • Avatar Simone Westrum ★★★★★ 2 years ago
  We hebben zondag met een temperatuur van 17 graden en een heerlijk zonnetje een mooie route gereden op de geruisloze scooters van Route Wenters. De zaak ziet er mooi uit , de E Scooters ook , mooi schoon. Ze zitten heerlijk en rijden comfortabel. … More We hebben een route uitlaten zetten door Route Wenters, en dat was een prachtige route. Je ziet plekken heel bijzonder en mooie weggetjes. Het verveelt geen 1 moment. We kregen een navigatie systeem mee wat perfect werkte. Bij vertrek een heerlijke bak koffie en goede uitleg. Wil je echt iets leuks doen , en genieten van de buitenlucht dan is dit echt een aanrader. Wij vonden het een tien waard. We hebben echt genoten , jong en oud. We hebben weer gelachen , verstand op nul en genoten van de natuur en elkaars gezelschap. Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Je voelt je thuis en je hebt echt plezier voor betaalbaar bedrag. Wij komen zeker terug. Toppers!!!
 • Avatar Deborah Nijhoff ★★★★★ 2 years ago
  We zijn netjes te woord gestaan, hebben prachtige schone e-choppers gehuurd en een heerlijke rit door de omgeving gemaakt. Alles werd goed uitgelegd, zelfs voor iemand die nog nooit op een scooter had gereden was dit prima te doen. Een … More aanrader!
 • Avatar Delftsche Studenten Aeroclub ★★★★★ 2 years ago
  Wij hebben zaterdag met heel veel plezier een middagje in de zon getoerd op deze hippe e-bikes. Ze zien er super blits uit en rijden heel comfortabel. Op deze e-choppers is het zien en gezien worden! Wij willen route Wenters bedanken voor … More deze leuke middag en komen graag nog een keer terug!
 • Avatar greta baks ★★★★★ 2 years ago
  Super leuk om te doen. Enthousiaste en vriendelijke mensen! Veel mooie routes die je kunt rijden. Wij deden een route van 38 km, vier uur over gedaan. Aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug.