Over ons

Groot Logo RouteWenters
Wat kan je van ons verwachten
Passie

Wij streven naar succes door onze passie!

kennis

Wij zijn deskundig en worden steeds slimmer!

Over ons

Winterswijk biedt vele recreatiemogelijkheden. Recreatie en toerisme zijn een erg belangrijk onderdeel van de gemeente Winterswijk. De kampeersector zorgt ervoor dat er nu jaarlijks 800.000 overnachtingen worden geboekt. De ambitie van de gemeente is groeien naar de 1 miljoen.

Door de uitbraak van Corona zijn we allemaal erg beperkt geraakt in het ondernemen van activiteiten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een Corona-proof activiteit voor jong en oud die ook nog eens een mooi beeld geeft van ons mooie Winterswijk.

Onze E-chopper is een mooie uitkomst. Deze geruisloze scooter haalt met gemak de 25 km/h en is erg eenvoudig te bedienen. Ga zelf op ontdekkingsreis of selecteer van te voren jouw favoriete plekken die je wilt bezoeken en onze routes leiden je er naar toe.

Zo is Route Wenters ontstaan. Route Wenters is een onderdeel van Home & Family en is opgericht in maart 2020.
Betrouwbaarheid

Wij zijn betrouwbaar!

Onderscheid

Wij blinken uit door uniek te zijn!

Volg ons op onze sociale media kanalen!

Google reviews

Route Wenters IconRoute Wenters

Stationsstraat 33, Winterswijk

4,9 14 reviews

 • Avatar Delftsche Studenten Aeroclub ★★★★★ in de afgelopen week
  Wij hebben zaterdag met heel veel plezier een middagje in de zon getoerd op deze hippe e-bikes. Ze zien er super blits uit en rijden heel comfortabel. Op deze e-choppers is het zien en gezien worden! Wij willen route Wenters bedanken voor … More deze leuke middag en komen graag nog een keer terug!
 • Avatar Deborah Nijhoff ★★★★★ in de afgelopen week
  We zijn netjes te woord gestaan, hebben prachtige schone e-choppers gehuurd en een heerlijke rit door de omgeving gemaakt. Alles werd goed uitgelegd, zelfs voor iemand die nog nooit op een scooter had gereden was dit prima te doen. Een … More aanrader!
 • Avatar Roman Storck ★★★★★ 6 maanden geleden
  Super leuke dag gehad. In het zonnetje kunnen genieten van Winterswijk en omstreken op deze elektrische choppers. Ook fijne uitleg gekregen. Absoluut een aanrader
 • Avatar Frank van Dalen ★★★★★ een week geleden
  Nu alles nog dicht is, is dit een geweldige leuke activiteit om de omgeving te leren kennen.
  De route die wij deden bracht ons naar onverwachte en ook spannende locaties.
  Zeer aan te raden!
 • Avatar greta baks ★★★★★ een week geleden
  Super leuk om te doen. Enthousiaste en vriendelijke mensen! Veel mooie routes die je kunt rijden. Wij deden een route van 38 km, vier uur over gedaan. Aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug.
 • Avatar Simone Westrum ★★★★★ een week geleden
  We hebben zondag met een temperatuur van 17 graden en een heerlijk zonnetje een mooie route gereden op de geruisloze scooters van Route Wenters. De zaak ziet er mooi uit , de E Scooters ook , mooi schoon. Ze zitten heerlijk en rijden comfortabel. … More We hebben een route uitlaten zetten door Route Wenters, en dat was een prachtige route. Je ziet plekken heel bijzonder en mooie weggetjes. Het verveelt geen 1 moment. We kregen een navigatie systeem mee wat perfect werkte. Bij vertrek een heerlijke bak koffie en goede uitleg. Wil je echt iets leuks doen , en genieten van de buitenlucht dan is dit echt een aanrader. Wij vonden het een tien waard. We hebben echt genoten , jong en oud. We hebben weer gelachen , verstand op nul en genoten van de natuur en elkaars gezelschap. Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Je voelt je thuis en je hebt echt plezier voor betaalbaar bedrag. Wij komen zeker terug. Toppers!!!
 • Avatar Tjeerd Tolsma ★★★★★ 6 maanden geleden